Hírek: Aktualitások

"A CSALÁDOK SEGÍTÉSÉÉRT" DÍJ HIRDETMÉNY (2023-08-07)

A MACSGYOE Elnöksége hirdetményt tesz közzé a "A Családok Segítéséért" díjról és a felterjesztés lehetőségéről

 

2023. évi / 2. (VI.01.) számú Elnökségi Határozat

A MACSGYOE elnöksége a családsegítés kialakításában, fejlesztésében kiemelkedő munkát végzők, valamint a családsegítés és a gyermekjóléti szolgáltatások területén huzamosabb ideje kiemelkedő és példaértékű szakmai tevékenységet, szakmafejlesztést végző kollégák elismerése érdekében megalapítja „A CSALÁDOK SEGÍTÉSÉÉRT” Díjat.

Az Egyesület elnöksége, a területen dolgozó szakemberek rendszeres elismerése érdekében, az egyszer kiadott „Családsegítés fejlesztéséért” plakettre építve alapítja meg a „Családok segítéséért” díjat.

A díj a család- és gyermekjóléti szolgáltatások helyi, regionális vagy országos fejlesztésében történő hatékony részvételért és/vagy az adott területen huzamosabb ideje, a támogatásra szoruló gyermekek, felnőttek és családok segítése érdekében hosszabb ideje (minimum 5 éve) kiemelkedő és példaértékű szakmai tevékenységet végző szakemberek elismerése céljából adományozható.

A díjra való felterjesztésre – az egyesületi tagságtól függetlenül - bármely, a család- és gyermekjóléti szolgáltatás területén dolgozó vagy onnan nyugdíjba vonult szakember jogosult.

A felterjesztés az e célra szolgáló adatlapon, részletes indoklással ellátva, minden év augusztus 31. napjáig, az Egyesület elnökének elektronikus úton (macsgyoe2012@gmail.com) történhet.

A díj átadására minden évben a MACSGYOE Országos Konferenciáján, ennek esetleges elmaradása esetén a Szociális Munka Napja alkalmával szervezett Egyesületi eseményen kerül sor.

A díjból évente legfeljebb öt adományozható, A díjhoz pénzjutalom nem jár.

A díjazott emlékplakettet és az adományozást igazoló oklevelet kap. Az emlékplakett kerek alakú, kerámiából vagy bronzból készül, egyoldalas, a MACSGYOE 3 alakos logóját ábrázolja, a köriratban a „A CSALÁDOK SEGÍTÉSÉÉRT *** MACSGYOE” felirat található.

A nyílt szavazás során az elnökség 11 igennel, egyhangú szavazással hozta meg döntését.

Kiskunhalas, 2023. 06. 01.

Tisztl Henrik

elnök

Elnökségi határozat aláírt

Adatlap

 

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra