Hírek: Képzések

Képzési tájékoztató - CSAGYI (2012-08-27)

Képzési tájékoztató - CSAGYI A Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület októberben ismét mediációs képzést tart

A mediáció olyan alternatív vitarendezési és konfliktuskezelési módszer, amelyben a résztvevők egy pártatlan szakember - a mediátor - segítségével jutnak el a megegyezéshez, az egyéni és kölcsönös érdekek figyelembevételével. Mediációs megállapodásnak azt tekintjük, amit a konfliktusban álló felek elfogadnak, és írásban rögzítenek. A mediáció alapja a tárgyalás és az egyeztetés.

A szakmai személyiségfejlesztő foglakozás célja, hogy a résztvevőket megismertesse a mediáció filozófiájával, eszköztárával, módszereivel és folyamatával, így a szakemberek e technika alkalmazásával az egyének és a családok konfliktusainak kezelésében is hatékony segítséget nyújthatnak. Alapvető cél a terepen aktívan működő mediátorok, közvetítők képzése.

 

A képzés az előírt ismereti és készségelemek megismertetése és megtárgyalása mellett kiemelten gyakorlat-orientált, nagy hangsúlyt helyez a gyakorlatszerzés különböző módozataira.

 

A képzés 2 – egyenként 30 órás – modulból épül fel.

 

Egyesületünk a Felnőttképzési Akkreditációs Testület által elismert képzőhely, emellett a képzés a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet által minősített, így annak elvégzéséről a személyes gondoskodásban dolgozók továbbképzési pontrendszerében 35 pontot igazolunk vissza.

 

A képzés tervezett időpontja: alap képzés – 2012. október 2-3-4. (kedd-szerda-csütörtök), haladó képzés – 2012. október 29-30-31. (hétfő-kedd-szerda), minden nap 9.00 és 17.00 óra között.

 

A képzés helyszíne: a Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület székhelye - 1064 Budapest, Podmaniczky utca 75., I. emelet 1., 11-es kapucsengő

 

Az alap képzés ára 40.000 forint, a haladó képzés 50.000 forint.

 

Bővebb tájékoztatást a képzésről honlapunkon, a Képzések menüpontban, a Mediáció avagy a fájdalommentes konfliktuskezelés címszó alatt találnak. (http://www.csagyi.hu/kepzesek/mediacio-avagy-a-fajdalommentes-konfliktuskezeles)

 

A képzésre jelentkezni, illetve arról bővebb tájékoztatást kapni ügyfélszolgálatunkon lehetséges.

 

Elérhetőségeink:

Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület

Cím: 1064 Budapest, Podmaniczky utca 75., I. em. 1.ajtó, 11-es kapucsengő

Tel.: (+36-1) 225-3526

Fax: (+36-1) 225-3525

Web: www.csagyi.hu

E-mail: csagyi@csagyi.hu Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Ügyfélfogadási idő:

Hétfőtől- péntekig: 9-16 óráig

 

Forrás: CSAGYI

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra