Hírek: Képzések

Térítésmentesen vehetnek részt az ősszel induló uniós finanszírozású továbbképzéseken a szociális és gyermekvédelmi szakemberek (2013-03-20)

Térítésmentesen vehetnek részt az ősszel induló uniós finanszírozású továbbképzéseken a szociális és gyermekvédelmi szakemberek A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet az Apor Vilmos Katolikus Főiskolával közösen valósítja meg a TÁMOP-5.4.10-12/1-2012-0001 azonosítószámú „Szociális képzések rendszerének modernizációja” című kiemelt projektet.

KÉPZÉS, TUDÁS, TÁMOGATÁS


A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet az Apor Vilmos Katolikus Főiskolával közösen valósítja meg a TÁMOP-5.4.10-12/1-2012-0001 azonosítószámú „Szociális képzések rendszerének modernizációja” című kiemelt projektet.

Az uniós finanszírozású projekt célja, hogy megújítsa a hazai szociális és gyermekvédelmi továbbképzési rendszert. Új továbbképzéseket indítunk az ágazatban dolgozó szakemberek részére, megújítjuk a befogadó szülők képzését és továbbképzését, valamint szociális és gyermekvédelmi vezetőképző továbbképzési program is kidolgozásra kerül.

A képzések ősszel indulnak, és országszerte elérhetők lesznek. Az uniós finanszírozásnak köszönhetően a továbbképzések térítésmentesen vehetők majd igénybe.

A továbbképzések tervezésekor fontosnak tartjuk az érintettekkel való egyeztetést, a folyamatos tájékoztatást. Igényfelmérés eredményei alapján határozzuk meg a két éves projekt során megszervezésre kerülő továbbképzési programok formáit, helyszíneit, témáit, létszámait.

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy kitölti és visszaküldi az online kérdőívet.

Online kérdőív: https://docs.google.com/forms/d/1nyo2-V-X5soIth93opJf_7j14GVut4MGAKfSOe1UOyw/viewform

Amennyiben Ön is érdeklődik a képzési lehetőségek iránt, kérjük, jelezze az alábbi elérhetőségen: tamop5410@ncsszi.hu .

Hamarosan a honlapunkat is elindítjuk, ahol folyamatosan tájékozódhat majd a projekt nyújtotta lehetőségekről, tudnivalókról.

2013. március 19.

Forrás: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

 

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra