Hírek: Pályázati információk

Pályázat kábítószer-fogyasztókkal és kábítószer-prevencióval foglalkozó szervezetek komplex megelőző és egészségfejlesztési programjainak támogatására (KAB-PR-08-C) (2009-03-16)

Pályázat kábítószer-fogyasztókkal és kábítószer-prevencióval foglalkozó szervezetek komplex megelőző és egészségfejlesztési programjainak támogatására (KAB-PR-08-C) Az ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht. (ESZA Kht.) a Szociális és Munkaügyi Minisztérium megbízásából, a szociális és munkaügyi miniszter 2/2008. (III.31) SZMM rendelete alapján pályázatot hirdet kábítósze

A pályázat célja: közösségi színtereken zajló drogprevenciós és egészségfejlesztési tevékenység elősegítése, illeszkedve a "Nemzeti Stratégia a kábítószer-probléma visszaszorítására" című dokumentumban megfogalmazott célokhoz. A pályázat keretében a helyi közösségi résztvevők együttműködésen alapuló olyan komplex, az egészségmegőrzés/egészségfejlesztés különböző színterein (pl.: család, gyermekvédelmi intézmények, információs társadalom, szórakozóhelyek, büntetés-végrehajtási intézetek, szabadidő stb.) megvalósuló programok támogatására van lehetőség, amelyek kapcsolódnak a kábítószer-fogyasztás megelőzéséhez, a kábítószer-használattal szemben pozitív mintát nyújtanak, valamint amelyek a prevenciós tevékenység keretében jelenítik meg az ártalomcsökkentő szemléletet.
A pályázat kódja: KAB-PR-08-C
A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 62 021 000 Ft
A pályázat benyújtási határideje: 2009. április 15. 24:00 óra
Pályázók köre: jelen pályázati kiírás keretében az alábbi szervezetek nyújthatnak be pályázatot:

  1. társadalmi szervezetek (kivéve pártok, szakszervezetek);
  2. köztestületek;
  3. alapítványok;
  4. alapítványi fenntartású intézmények
  5. közalapítványok,
  6. egyházak;
  7. egyházi fenntartású intézmények;
  8. oktatási, nevelési, szociális, egészségügyi intézmények;
  9. önkormányzatok és fenntartásukban működő egyéb intézmények;
  10. gazdasági társaságok;
  11. közhasznú társaságok és intézményeik
  12. non-profit betéti társaság és non-profit korlátolt felelősségű társaság

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.
KAB-PR-08-C részletes pályázati felhívás és útmutató megtekintése >>
A pályázatot elektronikus úton a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül, a regisztrációs eljárást követően kell benyújtani.
További információk az internetes pályázáshoz >>
További információk: A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, valamint a www.esf.hu honlapokról. A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1) 273-4250 telefonszámon, valamint az hazaitamogatas@esf.hu e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól.

  • hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,
  • keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,
  • péntekenként 9 és 14 óra között.
A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra