Hírek: Pályázati információk

Útmutató a Szociális és Munkaügyi Minisztérium fejezeti kezelésű előirányzatainak terhére kiírt 2010. évi pályázatok pénzügyi és szakmai beszámolójának elkészítéséhez (2010-12-20)

Útmutató a Szociális és Munkaügyi Minisztérium fejezeti kezelésű előirányzatainak terhére kiírt 2010. évi pályázatok pénzügyi és szakmai beszámolójának elkészítéséhez Az ESZA Nonprofit Kft. honlapján közzétett útmutatót honlapunkon is közöljük.

Civil Szolgáltató Központok (CISZOK) Fogyasztóvédelmi programok Fogyatékosügyi programok Gyermek és ifjúsági programok Gyermek- és ifjúságvédelmi pályázatok Kábítószer-prevenciós programok Szociális célú programok

Örömmel adjuk közre 2010. évi pályázatokon nyertes szervezetek számára a beszámolási segédletet. Az útmutató elkészítése során arra törekedtünk, hogy az elméleti szabályok mellett gyakorlati példák bemutatásával nyújtsunk segítséget a 2010. évi pályázati kiírásokon nyertes szervezetek részére a szakmai beszámoló és a pénzügyi elszámolás elkészítéséhez.

A pályázatokat a Szociális és Munkaügyi Minisztérium hirdette meg, jelenleg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, illetve a Nemzetgazdasági Minisztérium hatáskörébe tartoznak.

Nemzeti Erőforrás Minisztérium,
Kódok: FOG, GYV, IFJ, IFJ-GY, SZOC

Nemzetgazdasági Minisztérium,
Kódok: FV

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium.
Kódok: CSZK, SZE-PR

A fenti kódokra vonatkozó Útmutatóban bemutatjuk a beszámolóval kapcsolatos főbb formai és tartalmi követelményeket, illetve részletesen leírjuk az egyes költségvetési sorok költségeinek elszámolási módját. A rész- és végbeszámolókat a támogatási szerződésben rögzített határidőben kell beküldeni.

A támogatási szerződés értelmében ugyanis minden Kedvezményezettnek a támogatás felhasználásáról számot kell adnia szakmai beszámoló és pénzügyi elszámolás formájában a támogatási szerződésben meghatározott határidőn belül. A beszámolási kötelezettség teljesítése során a Kedvezményezettnek igazolnia kell, hogy a támogatás rendeltetésszerűen, a Támogató döntése szerinti célnak megfelelően, a szerződésben rögzített keretek között került felhasználásra.


Letölthető állományok
SZMM útmutató beszámoló elkészítéséhez - 2010. évi pályázatok

letöltés

Forrás: ESZA Nonprofit Kft.

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra