Hírek: Pályázati információk

Pályázati felhívás rövid és hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás támogatására (frissítve 2010.01.06.) (2010-12-28)

Pályázati felhívás rövid és hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás támogatására (frissítve 2010.01.06.) A Nemzetgazdasági Minisztérium felhívása

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A megyei (fővárosi) kormányhivatal munkaügyi szakigazgatási szervei(a továbbiakban: megyei munkaügyi központok)rövid időtartamú közfoglalkoztatás támogatása
és hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás támogatása címmel pályázatokat hirdetnek a helyi és kisebbségi önkormányzatok, valamint azok társulásai, továbbá egyházi jogi személyek, civil szervezetek számára.

A pályázatokat 2010. december 28-tól - a pályázati dokumentációkban meghatározott feltételekkel - a székhely szerint illetékes megyei munkaügyi központok kirendeltségeihez lehet benyújtani.

A támogatások részletes feltételeit, a pályázatok benyújtásának módját, a kitöltendő adatlapokat az alább letölthető pályázati dokumentációk tartalmazzák, valamint nyomtatott formában a megyei munkaügyi központok kirendeltségein is rendelkezésre állnak.

Nemzetgazdasági Minisztérium

Budapest, 2010. december 27.

Pályázati csomag rövid időtartamú közfoglalkoztatás támogatására

Pályázati csomag hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás támogatására

Forrás: Foglalkoztatási Hivatal

Információnyújtás a közfoglalkoztatás új rendszeréről (telefonos ügyfélszolgálat és e-mail-ben történő válaszadás a felmerülő kérdésekre)
Az ügyfélszolgálat munkatársai széleskörű információnyújtással segítik az önkormányzatok és kirendeltségek ügyintézőit a közfoglalkoztatással kapcsolatosan felmerülő problémák megoldásában. Az érdeklődők munkanapokon reggel nyolc és délután négy óra között kereshetik telefonon az ügyfélszolgálat munkatársait, emellett e-mailben is megküldhetik kérdéseiket.

Az ügyfélszolgálat (Call Center) a Foglalkoztatási Hivatalban 2011. január 3. és várhatóan 2011. március 31. között áll az érdeklődők rendelkezésére.

A telefonos ügyfélszolgálat keretében négy munkatárs fogadja a hívásokat. Az e-mailben történő megkeresésekre, a kérdés jellegétől függően a lehető legrövidebb időn belül írásban kapnak választ az érdeklődők.

Az ügyfélszolgálat munkatársai
telefonon a 06 1 456 9009 számon, illetve
írásban az kozfoglalkoztatas@lab.hu e-mail címen érhetők el.

 

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK a 2011. január 1-től hatályos közfoglalkoztatással kapcsolatban

 

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra