Hírek: Pályázati információk

„Kor-Társ” Idősügyi Program 2011. keretében Idősklubok, nyugdíjasklubok, kulturális, oktatási és egészségügyi programjainak támogatására c. pályázati felhívás (2011-12-15)

„Kor-Társ” Idősügyi Program 2011. keretében Idősklubok, nyugdíjasklubok, kulturális, oktatási és egészségügyi programjainak támogatására c. pályázati felhívás A Nemzeti Erőforrás Minisztérium megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet pályázatot hirdet idősklubok, nyugdíjasklubok programjainak támogatására.

Megjelent a
„Kor-Társ” Idősügyi Program 2011. keretében
Idősklubok, nyugdíjasklubok, kulturális, oktatási és egészségügyi programjainak támogatására c. pályázati felhívás



A Nemzeti Erőforrás Minisztérium megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet pályázatot hirdet idősklubok, nyugdíjasklubok programjainak támogatására.

A pályázati program lehetőséget kíván teremteni az időstársadalom minél szélesebb köréből érkező programigények támogatása, hozzájárulva az idősügyi cselekvési terv célkitűzéseinek hatékonyabb megvalósulásához.

A fenti célok elérése érdekében a pályázati program támogatja:

  • kulturális programok,
  • oktatási programok,
  • egészségügyi programok,
  • sportprogramok megvalósítását.


A programok keretében, szakmai előadások, író-olvasótalálkozók, konferenciák, előadóestek, kiadványok, utazások, közösségi programok, hagyományőrző programok, szabadidős- és sportesemények, tanfolyamok egyaránt megvalósíthatóak. A pályázat keretében programsorozatok és a kiírásban szereplő célok együttes megvalósítása is támogatható.

A pályázati dokumentáció letölthető a www.kormany.hu/hu/nemzeti-eroforras-miniszterium és a www.ncsszi.hu honlapokról.
A pályázattal kapcsolatban további információkat a Pályázatkezelő ügyfélszolgálatától kaphatnak az (1) 237 6782-es telefonszámon, valamint a palyazat@ncsszi.hu e-mail címen.
A pályázatot kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani a Pályázatkezelő által működtetett Pályázatkezelő Rendszeren (www.ncsszi-pr.hu) keresztül 2011. december 15. napjától.


Pályázati felhívás

Pályázati útmutató

 

Budapest, 2011. december 15.

Forrás: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra