Hírek: Pályázati információk

Ingyenes számítógépek, multifunkciós eszközök, és Tablet PC-k pályázat (2012-07-31)

Ingyenes számítógépek, multifunkciós eszközök, és Tablet PC-k pályázat A TRD Inno Technológiai Kutató és Fejlesztő Kft. pályázatot hirdet nagy mennyiségű számítógép, multifunkciós eszköz, tablet PC és nyomtató ingyenes kiosztására

Ingyenes számítógépek, multifunkciós eszközök, és Tablet PC-k pályázat

A TRD Inno Technológiai Kutató és Fejlesztő Kft. pályázatot hirdet nagy mennyiségű számítógép, multifunkciós eszköz, tablet PC és nyomtató ingyenes kiosztására:

1.) A számítógépek használtak, Pentium 4 és Core duo típusúak, különböző teljesítményűek. Teljes konfigurációkban kerülnek kiosztásra (monitor, egér, billentyűzet, kábelek).

2.) A multifunkciós eszközök újak, HP típusúak (másoló, szkennelő, nyomtató)

3.) A Tablet PC-k újak: Apad 7 tip. Tablet PC, android operációs rendszer, 4GB, 256MB, camera, wifi, 8650 replacement tablet. (Ha a felajánlónál a pályázat lejártáig típuscsere történik, a korszerűbb típus kerül kiosztásra)

Az új számítógépeken a gyártó által telepített Android operációs rendszer fut. A használt gépekre magyar nyelvű operációs rendszert (Ubuntu Linux) és irodai programcsomagot telepítettünk, így azok még hosszú évekig képesek az irodai feladatok tökéletes ellátására, mindamellett alkalmasak Windows operációs rendszerek futtatására. Az új eszközökre 1 év gyártói garancia érvényes.

Egy pályázatban minden eszközből maximum 2 db pályázható.

A pályázat részvételi feltétele:

A Morgoncok Gyermekajándékozási Alapítvány 4000 Ft-tal történő támogatása, mely összeget a Morgoncok Alapítvány Raiffeisen Bank Szeged 12067008-01126856-00100004 számlájára kérünk átutalni. A megjegyzés rovatban feltüntetve: Támogatás.

A pályázaton csak a 2012. augusztus 1. utáni támogatásokat tudjuk figyelembe venni.

Amennyiben az átutalás problémába ütközik, bármelyik Raiffeisen Bankfiókban befizethető az összeg az alapítvány számlájára a Morgoncok Alapítvány 6700-A02PVS-001 bankon belüli számlaszámra, vagy rózsaszínű postai csekken elküldhető a Morgoncok Alapítvány 6721 Szeged, Háló u. 8. levelezési címre.

A MORGONCOK Alapítvány a támogatásából mesekönyveket és kórházi festményeket készít

Az alapítvány tevékenységéről bővebb információk a www.morgoncok.hu weboldalon, ill. az alábbi videón: http://www.youtube.com/watch?v=OEiOBlxm-mg

A TRD Inno Technológiai Kutató és Fejlesztő Kft., valamint a számítástechnikai eszközöket felajánló cégek jelen pályázattal a Morgoncok Alapítvány tevékenységét segítik, elismervén és támogatván az alapítvány gyermekekért folytatott munkáját.

Kik pályázhatnak? Bármely szervezet, cég, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó vagy magánember pályázhat, aki támogatja a Morgoncok Alapítványt.

A kitöltött pályázati adatlapokat, a támogatás befizetésről szóló igazolást (átutalás vagy befizetés másolat), valamint a csatolandó dokumentumokat az alábbi címre kérjük postai úton elküldeni (a borítékra ráírva "Számítógépek kiosztása pályázat"):

TRD Inno Kft.
6724 Szeged, Öthalom utca 9.

A pályázat postára adási határideje:
2012. december 20. A határidőn túl feladott pályázatok azonnali kizárásra kerülnek!

A támogatottak kiértesítése

A támogatott pályázók számára 2013. január 30-án postázzuk az értesítést. Ha a pályázat nem kerül támogatásra, úgy értesítést postai úton nem küldünk!

A támogatottak listáját a www.pife.org honlapunkon közöljük 2013. január 30-tól.


A pályázathoz kapcsolódó elérhetőség:

E-mail: posta@pife.org
Honlap: www.pife.org
Telefon: 20/552-42-60 munkanap k 8-17 h-ig (a jobb dokumentálhatóság érdekben fontosabb kérdéseit írásban, e-mailben is felteheti)

Az informatiai eszközök kiszállítása:

1. Nem Csongrád megyei pályázóink részére az eszközöket biztonságos csomagolásban futárszolgálat szállítja az értesítő levélben közölt időpontban, a pályázó által az adatlapon megadott kézbesítési címre - kérjük az adatlapon pontosan megadni!

Fontos! Sikertelen kézbesítés esetén a további kézbesítés költségeit a pályázó viseli. Ha a pályázó az első kézbesítéstől számított 2 hónapon belül nem veszi át eszközeit, elveszíti jogosultságát

2. Csongrád megyei pályázók az eszközöket személyesen vehetik át az értesítéstől számított 2 hónapon belül.

Figyelem! Megköszönjük, ha Ön a pályázatot megosztja weboldalán, internet médiumban, fórumon, közösségi portálon stb, ám kérjük, hogy azt változtatás nélkül tegye. Az eltérő, vagy hiányos tartalmakért és azok következményeiért nem vállalunk felelősséget.

Pályázati jelentkezési adatlap letöltése itt >>

Forrás: TRD Inno Technológiai Kutató és Fejlesztő Kft.

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra