Hírek: Pályázati információk

Családbarát közgondolkodás népszerűsítése és a nők és férfiak közötti harmonikusabb együttműködés elősegítése (Kód: CSP-KÖZG-14) (2014-01-30)

Családbarát közgondolkodás népszerűsítése és a nők és férfiak közötti harmonikusabb együttműködés elősegítése (Kód: CSP-KÖZG-14) Az EMMI és az NCSSZI pályázati felhívása

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szociális és Családügyért Felelős Államtitkársága megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény, valamint az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet alapján nyílt pályázatot hirdet „Családbarát közgondolkodás népszerűsítése és a nők és férfiak közötti harmonikusabb együttműködés elősegítése” témakörben.

A pályázati program célkitűzései
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatni kívánja a családbarát közgondolkodás népszerűsítését, a házasság és a család értékének felmutatását, a generációk közötti együttműködés ösztönzését, a családokat támogató társadalmi környezet kialakítását, a család- és gyermekbarát közbeszédet és kommunikációt támogató programokat, a fiatalok felkészítését a párválasztásra, a házasságra és a családi életre, a szülők segítését a gyermekvállalással és -neveléssel kapcsolatos kérdésekben, a helyi családi közösségek építését, a családok egészségfejlesztését, valamint a nők és férfiak közötti harmonikusabb együttműködés elősegítését, és a nők és férfiak közötti társadalmi egyenlőséget szolgáló programokat.

A pályázatok támogatására 56 millió Ft áll rendelkezésre.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2014. február 24.


Pályázati kiírás és útmutató

 

Forrás: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra