Hírek: Pályázati információk

A támogató szolgáltatást működtető és befogadott szolgáltatók feltételeinek fejlesztése (2017-05-25)

A támogató szolgáltatást működtető és befogadott szolgáltatók feltételeinek fejlesztése Támogató szolgálatok fenntartói figyelem!

A pályázat közvetlen célja a támogató szolgáltatások működési feltételeinek javítása.

A támogatás formája vissza nem térítendő támogatás, a pályázatban igényelt és megítélt támogatás 100%-a, saját forrást nem igényel.

A támogatás a szolgáltatás keretében használandó új vagy használt gépjármű vásárlása, meglévő járműpark bővítésére vagy járművek cseréjére. A jármű műszaki jellemzőinek illeszkedniük kell a szolgáltatás feladatellátásához. A számla kiállításának időpontjában a használt gépjármű gyártási éve 5 évnél korábbi nem lehet.

A pályázók köre: állami finanszírozásba befogadott, támogató szolgáltatást nyújtó szolgáltatók fenntartói

Az igényelhető támogatás mértéke:
minimum: 2.000.000 Ft/pályázó
maximum: 9.000.000 Ft/pályázó

A pályázat keretében támogatás nyújtható a megvalósítással összefüggésben felmerült alábbi költségek fedezetére: a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 47. §-a szerint a gépjármű bekerülési értéke.

Pályázatot nyújthatnak be azon fenntartók, akik a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény (a továbbiakban: Szt.) 65/C. §-a szerint támogató szolgáltatást működtetnek, arra nézve jogerős bejegyzéssel rendelkeznek a szolgáltatói nyilvántartásban, illetve a szociális szolgáltatások területi lefedettségét figyelembe vevő, jogszabály szerinti finanszírozási rendszerbe történő befogadása a pályázat benyújtásáig jogerősen megtörtént.


A pályázatok benyújtási határideje: 2017. június 21. 23:59 óra.


A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra