Szakmai információk: Szakmai hírek

Új információk! - Felhívás támogató szolgálatok és közösségi ellátások fenntartói részére a vállalt szolgáltatás feladatmutatójának évközi módosítására (2009-02-23)

Új információk! - Felhívás támogató szolgálatok és közösségi ellátások fenntartói részére a vállalt szolgáltatás feladatmutatójának évközi módosítására Honlapunkon közzétesszük a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal aktuális felhívását!


Az FSZH felhívása:

"Ezúton tájékoztatjuk a támogató szolgálatok és közösségi ellátások azon fenntartóit, akik a Foglalkoztatási és Szociális Hivatallal megkötött finanszírozási szerződéssel rendelkeznek, hogy a 191/2008. (VII. 30.) Kormány rendelet 11. §. (4) pontja alapján a vállalt feladatmutatójuk I. negyedévet követő évközi módosításának határideje 2009. február 28.

A feladatmutató módosítás igénylésének leadását érintő negyedév: 2009. I. negyedév, az igénylés finanszírozását érintő időszak: 2009. II-IV. negyedév.

A vállalt feladatmutató évközi módosítására a https://regiszter.afsz.hu internetes oldalon (jelszó és felhasználónév beírásával) lehet igénylést benyújtani. 2009. február 23-tól.

Azon fenntartóknak, akik belépési jogosultsággal rendelkeznek, és az igénylés rögzítését a rendszer lehetővé teszi számukra, csak a regiszteren keresztül van módjuk benyújtani az igényüket.

Azon fenntartók esetében, akik hozzáférés hiányában nem tudják a fentebb megadott internetes oldalon bejelenteni a vállalt feladatmutatójukévközi módosításának igényét, az alábbi módon kell eljárni:

Kérjük, töltse le innen az Igénylőlapot, majd az elektronikus kitöltés után a fejlécben megadottak alapján küldje meg a finanszírozási szerződés XVIII. fejezetében, a Záró rendelkezésében megadott e-mail címre elektronikus úton.
Ezzel egyidejűleg a kitöltött Igénylőlapot nyomtassa ki, majd a fenntartó aláírása és hitelesítése után postai úton küldje meg a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Szociális Főosztálya részére, Budapest 1089 Kálvária tér 9. szám alatti postacímre.

Amennyiben valamilyen ok miatt nem rendelkezik a szociális regiszterhez szükséges jelszóval, felhasználónévvel a fenntartó, vagy azzal nem tud jelenteni, kérjük jelezze az e-mail megküldésével egy időben.

Az elektronikus úton történő megküldésnek és a postára adásnak egyaránt 2009. február 28. a határideje.

Budapest, 2009. február 20.

Üdvözlettel:

 

Kovács Ibolya

Főosztályvezető"


Forrás: FSZH

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra