Szakmai információk: Szakmai hírek

Tájékoztató a közcélú foglalkoztatás új szabályairól, a szociális törvény 2009. június 1-jei módosításáról és egyéb szabályokról (2009-06-25)

Tájékoztató a közcélú foglalkoztatás új szabályairól, a szociális törvény 2009. június 1-jei módosításáról és egyéb szabályokról Az FSZH tájékoztatója részletesen áttekinti az Szt. érintett szakaszainak módosítását, és rövid tájékoztatást ad a fenti törvényben található más jogszabályok módosításáról is.

A rendezett munkaügyi kapcsolatokkövetelményét érintő törvények módosításáról és egyéb, munkaügyi szempontból szükséges intézkedésekről szóló 2009. évi XXXVIII. törvény (megjelent Magyar Közlöny 73. számában) több törvény módosítása mellett Záró rendelkezéseiben (11. §. (16) és (17) bekezdései) módosítja a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény (Szt.) 36. §-ának több bekezdését, amely a közcélú munkavégzésre vonatkozik.

A fenti törvény ezen szakaszai 2009. június 1-től hatályosak.

Tájékoztató a közcélú foglalkoztatás új szabályairól, a szociális törvény 2009. június 1-jei módosításáról és egyéb szabályokról

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra