Szakmai információk: Szakmai hírek

Az FSZH 2. körös befogadási pályázatáról szóló döntés (2009-07-02)

Az FSZH 2. körös befogadási pályázatáról szóló döntés DÖNTÉS a 2. körben meghirdetett „Pályázati felhívás a támogató szolgáltatást és alacsonyküszöbű ellátást működtető szolgáltatók befogadására és állami támogatására" címmel kiírt pályázati kategóriában

A pályázat célja: Magyarország közigazgatási területén az első körben -2008. évben a 2009-2011 évekre- befogadottak után is ellátatlan, vagy részben ellátatlan kistérségben támogató szolgáltatások és alacsonyküszöbű szolgáltatások 2011. december 31-éig történő befogadása az ellátó rendszerbe, továbbá a befogadott intézmények működésének fenntartásához évente teljesítményarányos, illetve a komplex alacsonyküszöbű szolgáltatások esetében alapműködést biztosító pénzügyi források rendelkezésre bocsátása.

 

A beérkezett 23 db támogató szolgálat és 14 db alacsonyküszöbű ellátás pályázatból a szociális és munkaügyi miniszter és az FSZH főigazgatója 12 db támogató szolgálatra és 10 db alacsonyküszöbű ellátásra szóló pályázatot részesített támogatásban, összesen 77.501.000 Ft értékben. Továbbá Miniszteri döntés alapján befogadásra került egy fenntartó a 2008. évre benyújtott és befogadásra nem került pályázatának felülvizsgálata alapján, összesen 3.750.000 Ft értékben.

 

Minden pályázatot benyújtott fenntartó részére átadásra kerül a befogadásról, illetve elutasításról szóló értesítés, amelynek tájékoztató része a befogadottak esetében tartalmazza a finanszírozási szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok listáját.

A dokumentumok elektronikusan letölthetők az alábbi címről:

www.afsz.hu→Szociális és gyermekvédelem→ Információk támogató szolgáltatások, közösségi ellátások és alacsonyküszöbű szolgáltatást működtető szolgáltatók részére→ Benyújtandó dokumentumok listája a 2009. évi pályázaton nyertes támogató szolgálatok és alacsonyküszöbű ellátások fenntartói részére

 

Kérjük, továbbra is folyamatosan kísérjék figyelemmel www.afsz.hu honlapon megjelenő legfrissebb információkat, valamint a pályázati űrlapon megadott e-mail címre beérkező üzeneteiket.

 

Döntési listák:

 

1.     Támogató szolgáltatás – SZOC-BF-09-T – BEFOGADOTT pályázatok

2.     Támogató szolgáltatás – SZOC-BF-09-T – ELUTASÍTOTT pályázatok

3.     Szenvedélybetegek részére nyújtott alacsonyküszöbű ellátás – SZOC-BF-09-A – BEFOGADOTT pályázatok

4.     Szenvedélybetegek részére nyújtott alacsonyküszöbű ellátás – SZOC-BF-09-A – ELUTASÍTOTT pályázatok

 

Forrás: FSZH

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra