Szakmai információk: Szakmai hírek

Tájékoztatás házi segítségnyújtással és jelzőrendszeres házi segítségnyújtással kapcsolatos működési engedélyezésről és azok módosításairól (2009-10-08)

Tájékoztatás házi segítségnyújtással és jelzőrendszeres házi segítségnyújtással kapcsolatos működési engedélyezésről és azok módosításairól A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal házi segítségnyújtást és jelzőrendszeres házi segítségnyújtást nyújtó szolgáltatók működési engedélyeztetési eljárásával kapcsolatos közleményét honlapunkon is közöljük.

Az egyes szociális tárgyú kormányrendeletek módosításáról szóló 174/2009. (VIII. 29.) Korm. rendelet (továbbiakban R.) alapján 2009. november 30-áig kell kérelmezniük a működési engedély módosítását az engedélyező hatóságoktól azoknak a szociális szolgáltatást fenntartóknak, akiknél a házi segítségnyújtás és jelzőrendszeres házi segítségnyújtás ellátási területe nagyobb, mint legfeljebb a főváros vagy négy szomszédos - fővároson kívüli - kistérség területe.

A fenti Kormányrendeletről már a 2009. szeptember 14-ei tájékoztatásunkban információkat közöltünk, amely interneten elérhető a http://internet.afsz.hu/engine.aspx?page=szocell_tanulmanyok cím alatt.

 

Az engedélyezési és módosítási eljárás zökkenőmentes lefolytatása érdekében - az időközben felmerülő kérdésekre adott válasszal - a fenti két szolgáltatással kapcsolatos államigazgatási eljárást szeretnénk segíteni az alábbi tájékoztatással:

Tájékoztatás engedélyeztetési eljárásról

Forrás: Foglalkoztatási és Szociális Hivatal

A tartalom megosztása

Véleményezés Írja meg véleményét Ön is!

Ellenőrző kód

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra