Szakmai információk: Szakmai hírek

KÖZPONTI KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK (KIVÉVE SZGYF) ÉS A KÖZTESTÜLETI KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK SZOCIÁLIS ÁGAZATI PÓTLÉK TÁMOGATÁSÁNAK IGÉNYLŐ ADATLAPJA (2014-02-20)

KÖZPONTI KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK (KIVÉVE SZGYF) ÉS A KÖZTESTÜLETI KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK SZOCIÁLIS ÁGAZATI PÓTLÉK TÁMOGATÁSÁNAK IGÉNYLŐ ADATLAPJA A 2014.02.20-án módosított adatlapokat közöljük honlapunkon is!

Szociális ágazati pótlék támogatása

A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi ágazati pótlék kifizetéséhez kapcsolódó támogatásról szóló 34/2014. (II. 18.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 10. § (1) bekezdése szerint a központi költségvetési szerv - a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság kivételével - és a köztestületi költségvetési szerv támogatására - többek között - a Rendelet 6. § (1) és (2) bekezdését kell alkalmazni, a 10. § (2) bekezdésében meghatározott eltéréssel.

A Rendelet 6. § (1) bekezdése szerint a támogatás iránti kérelemet az e célra rendszeresített, a szociál- és nyugdíjpolitikáért felelős miniszter (a továbbiakban: miniszter) által jóváhagyott és a Magyar Államkincstár honlapján közzétett adatlapon 2014. február 24-éig lehet benyújtani.

A központi költségvetési szerv és a köztestületi költségvetési szerv a támogatási kérelmet, a támogatási kérelem módosítását és az elszámolást a miniszterhez nyújtja be.

Az igénylőadatlapok megtalálhatóak a Kapcsolódó anyagok között.

Budapest, 2014. február 19.

 

Módosult az igénylő adatlap 1. és 2. számú melléklete


Mind két mellékletben a kitöltési útmutatónak megfelelően a táblázatban a cellák beállítása 2 tizedes jegyű számra történt, továbbá a dátum és az aláírás helye kialakításra került.

A korábban közzétett mellékletek is csatolhatóak a kérelemhez amennyiben már azok kitöltése, kinyomtatása megtörtént azzal, hogy valamennyi mellékleten szerepelnie kell a dátumnak és a fenntartó cégszerű aláírásának.

2014. február 20.

Kapcsolódó dokumentumok

Forrás: Magyar Államkincstár
A tartalom megosztása

Véleményezés Írja meg véleményét Ön is!

Ellenőrző kód

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra