Hírek: Pályázati információk

Önkéntesek a gyermekekért (2012-05-24)

Önkéntesek a gyermekekért Nemcsak gyermekeket, hanem önkéntes felnőtteket is vár az Erzsébet-tábor. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány önkéntes munkára hirdet felhívást felsőoktatásban részt vevő hallgatók és közoktatási intézményben dolgozó pedagógusok számára.

Az Erzsébet Program honlapjáról szó szerint idézzük:

"Önkéntesek a gyermekekért

Nemcsak gyermekeket, hanem önkéntes felnőtteket is vár az Erzsébet-tábor. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány önkéntes munkára hirdet felhívást felsőoktatásban részt vevő hallgatók és közoktatási intézményben dolgozó pedagógusok számára. A pályázatok benyújtásának határideje 2012. június 1., az önkéntesek teljes ellátást és nettó húszezer forintos jutalmat kapnak.

Az Erzsébet-tábor pályázati kiírásait a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány hirdette meg 1 milliárd forint értékben. Ennek jegyében az Erzsébet-programban több tízezer gyermek számára nyílik meg a kedvezményes táborozás lehetősége a Balatonnál és más táborhelyeken. Családsegítő és gyermekjóléti szolgáltatásban, valamint átmeneti gondozásban részesülő, gyermekvédelmi szakellátásban, nevelőszülői hálózatban ellátott gyermekek és iskolai csoportok számára nyílt meg a jelentkezés lehetősége 1-től 8. osztályos korosztályig. A gyermekek az úgynevezett tematikus kiírásra is pályázhattak. A nagyszabású táboroztatás június 18-án indul és augusztus 25-én zárul.

Önkéntesek az Erzsébet-programban

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány arról döntött, hogy pályázatot ír ki önkéntes segítők részére is, akik részt vesznek a tábor mindennapi életének megszervezésében, közreműködnek a programok megvalósításában, és felügyelnek a gyermekekre az Erzsébet-tábor területén, valamint a megszervezett programokon. A pályázó önkénteseknek június 8-án Fonyódligeten felkészítő tréninget tartanak.

Részletek: teljes ellátás, pénzjutalom

A jelentkezők vállalják, hogy a megadott táborhelyen, választhatóan legalább két teljes turnus, de legfeljebb tíz turnus alatt végzik vállalt feladatukat. A turnusok időtartama 6 nap, azaz 5 éjszaka. Az önkénteseknek az Erzsébet-tábor üzemeltetője, a Human-Jövő 2000 Kft. szállást és teljes ellátást nyújt. Az Erzsébet-tábor programvezetője által igazolt sikeres munkájuk után az önkéntes segítők turnusonként nettó 20 ezer forint jutalomban részesülnek."

A pályázati adatlap a szövegre rákattintva letölthető!

Forrás: Erzsébet Program

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra