Hírek: Pályázati információk

Támogató szolgálat, alacsonyküszöbű ellátás befogadási pályázat! (2009-04-24)

Támogató szolgálat, alacsonyküszöbű ellátás befogadási pályázat! Pályázat a támogató szolgáltatást és alacsonyküszöbű szolgáltatást működtető szolgáltatók befogadására és állami támogatására címmel

Határidő: 2009. május 24.

A Szociális és Munkaügyi Miniszter a támogató szolgáltatás és a közösségi ellátások finanszírozásának rendjéről szóló 191/2008. (VII. 30.) Kormányrendelet (továbbiakban: Kormányrendelet) alapján 2. körben pályázatot hirdet támogató szolgáltatás és alacsonyküszöbű szolgáltatások állami finanszírozási rendszerbe történő befogadására és működésének támogatására.

A Szociális és Munkaügyi Miniszter megbízza a pályázat teljes lebonyolításával a Foglalkoztatási és Szociális Hivatalt (továbbiakban: FSZH) azzal, hogy a pályázat fogadását, formai ellenőrzését és hiánypótoltatását az Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht (ESZA Kht, továbbiakban: Pályázatkezelő) végzi.

A pályázat célja és kategóriái:
Magyarország közigazgatási területén az első körben -2008. évben a 2009-2011 évekre- befogadottak után is ellátatlan, vagy részben ellátatlan kistérségben támogató szolgáltatások és alacsonyküszöbű szolgáltatások 2011. december 31-éig történő befogadása az ellátó rendszerbe, továbbá a befogadott intézmények működésének fenntartásához évente teljesítményarányos, illetve a komplex alacsonyküszöbű szolgáltatások esetében alapműködést biztosító pénzügyi források rendelkezésre bocsátása.

2009. 04. 23.

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra