Szakmai információk: Szakmai hírek

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium új webes elérhetősége (2011-02-04)

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium új webes elérhetősége Elindult az új kormányzati portál www.kormany.hu címen.
A www.nefmi.gov.hu minisztériumi portál már nem frissül.

Publikus teszt formájában elindult a kormany.hu weboldal, a magyar kormány hivatalos információs honlapja, amely folyamatosan frissülve aktuális híreket, beszámolókat, multimédiás tartalmakat közöl a kormányzat mindenkori tevékenységéről.

A honlap Dokumentumtárában kapnak helyet azok a tartalmak, amelyeknek közlésére törvények vagy rendeletek kötelezik a kormányt, illetve más, az állampolgárok érdeklődésére számot tartó anyagok és dokumentumok is. A weboldal "Sajtó" menüpontja alatt a sajtó munkatársai - regisztráció után - további szolgáltatásokat találhatnak, így többek között módjuk van élő közvetítések követésére, nagyfelbontású fotó- és videóanyagok letöltésére, stb.

A honlap publikus teszt formájában 2011. január 14-én kezdte meg működését. A tesztfázis a korábbi minisztériumi honlapok migrációjának befejezése, illetve a várhatóan szükséges hibajavítások után szűnik meg.

A kormányzati portál publikus, illetve a sajtó számára nyújtott szolgáltatásait a honlap készítői a későbbiekben is folyamatosan fejleszteni kívánják.

A próbaidőszak alatt a korábbi minisztériumi honlapok már nem frissülnek, de elérhetőek maradnak.

A Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság várja a honlappal kapcsolatos észrevételeket és ötleteket az Impresszumban található elérhetőségeken.

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium új oldala itt érhető el.

Forrás: Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság

Friss anyagok a honlapon:


Tájékoztató a gyermekek után járó ellátásokról 2011.

Családpolitikai szótár 2011.

Családi adókedvezmény

A tartalom megosztása

Véleményezés Írja meg véleményét Ön is!

Ellenőrző kód

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra