Szakmai információk: Szakmai hírek

Szociális továbbképzések akkreditációja - adatlap 2011. (2011-11-29)

Szociális továbbképzések akkreditációja - adatlap 2011. Megjelent az akkreditált továbbképzések minősítési adatlapja!

A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet közleménye aszemélyes gondoskodást végző személyek továbbképzési programjainak minősítéséhez szükséges adatlapról és a minősítés díjáról (megjelent: Szociális Közlöny 2011. évi 11. szám)

 

Minősítési adatlap 2011.

Szakmai szempontok a minősítéshez


A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet (a továbbiakban: Intézet) - a személyes gondoskodást végző személyek továbbképzéséről és a szociális szakvizsgáról szóló 9/2000. (VIII. 4.) SZCSM rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 4. § (4) bekezdése alapján - közzéteszi a 2012. évi indítással tervezett továbbképzési programok minősítése iránti kérelem benyújtására szolgáló adatlapot és a minősítési díjat. A minősítési kérelem (ADATLAP) és a kitöltési útmutató letölthető a www.ncsszi.hu/Képzés weboldalról.

A minősítési kérelmet 2011. december 30-ig, 3 példányban kell benyújtani az Intézet részére. A pontos címet, a minősítési kérelem benyújtásához a tartalmi és formai követelményekre vonatkozó információkat a mellékelt kitöltési útmutató tartalmazza.

A továbbképzési program minősítési díja 2011. évben benyújtott kérelmeknél továbbképzés céljából szervezett tanfolyam és szakmai személyiségfejlesztés esetén 24 150 Ft, szakmai tanácskozás, hazai vagy külföldi tanulmányút, illetve szakmai műhely esetén pedig 10 350 Ft. A minősítési díj visszafizetésére nincs mód!

A személyes gondoskodást végző személyek minősített továbbképzési programjai tekintetében az adatlapon szereplő információk kerülnek 2012. március 31-ig közreadásra a Szociális Közlönyben megjelenő és a www.ncsszi.hu/Képzés weboldalról letölthető, 2012. évi minősített továbbképzéseket tartalmazó jegyzékben.

Forrás: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

A tartalom megosztása

További hírek A kategória további hírei

« Vissza az előző oldalra